Ondernemersbijeenkomst Natuurlijk Netwerken vrijdag 31 maart 2023

Ondernemers in regio Baarn/Soest/Eemnes zijn welkom bij de bijeenkomst Natuurlijk Netwerken van Scouting Merhula op vrijdagmiddag 31 maart. In de Oranjerie van Paleis Soestdijk organiseert Merhula een bijzondere veiling voor het dak op het nieuwe clubhuis.

Een bijzondere veiling
De veiling tijdens deze bijeenkomst is bijzonder omdat mede-ondernemers de regio producten en diensten beschikbaar stellen. Denk aan optreden van een DJ voor uw bedrijfsfeest, een stoelmassage op uw kantoor, een tekstschrijver voor een goed interview en meer. Merhula brengt zelf een aantal unieke belevingen in, waaronder een kampvuurlunch, een workshop boogschieten, een survival en een soep- of pannenkoekenfestijn. 

De veiling is ook bijzonder vanwege het doel. In september 2021 is het clubhuis tot de grond toe afgebrand. Sindsdien voert Merhula actie voor een nieuw clubhuis. Gert Bos, voorzitter: “We kregen van heel veel kanten al hulp. Nu ontbreekt nog het dak op ons te bouwen clubhuis. Onder het motto ‘Help ons. Het dak moet erop!’ hopen we met deze veiling een flink aandeel van het dak (ca. 30.000 euro) te verdienen.”

Ieder heeft een passie
Scouting Merhula brengen al bijna 100 jaar kinderen en jongeren in verbinding met de natuur. Daarvoor organiseert Merhula leuke activiteiten in en rond het clubhuis in het bos bij Paleis Soestdijk. En de scouts zetten zich in voor de samenleving, bijvoorbeeld tijdens de jaarlijkse 4 mei-viering in Baarn.

Aanmeldingen bent
Ontmoet uw mede-ondernemers uit Baarn/Soest/Eemnes, krijg de gelegenheid rond te wandelen in de Paleistuin en vind tijdens de veiling iets voor uw organisatie. Uw aanmelding is van harte welkom via aanmelding@merhula.nl. Let op: het aantal plaatsen is niet onbeperkt.

Op een andere manier steunen
U kunt Merhula ook op een andere manier ondersteunen bij de bouw van het nieuwe clubhuis.  

 1. Uw dienst of product voor de veiling is zeer welkom (via aanmelding@merhula.nl). Een mooie gelegenheid om uw organisatie te promoten in deze regio.
 2. Een donatie via de crowdfundingactie: www.gofundme.com/f/help-het-dak-moet-erop.
 3. Eén van de sponsorpakketten:
  Pakket Paleisbos voor sponsoring tot en met € 500
  * Uitnodiging voor de officiële opening. 
  * Eenmalige uitnodiging voor een gezellige (familie)spelletjesmiddag in het nieuwe gebouw.
  * Naamsvermelding (met logo) op onze website en in andere media (indien gewenst).
  * Collectors item: een speciaal voor deze gelegenheid gemaakt Merhula-cadeautje.
  Pakket Paleisstruweel voor sponsoring vanaf € 501 tot en met € 5.000
  * Als Pakket Paleisbos.
  * Voor elke gesponsorde € 1.000 gratis gebruik van het clubhuis voor een middag en avond.
  * Naamsvermelding in ons clubhuis (indien gewenst).
  Pakket Paleistuin voor sponsoring boven € 5.000
  * Als Pakket Paleisstruweel.
  * Naamsvermelding op een zuil nabij de ingang van het terrein, duidelijk zichtbaar voor de vele wandelaars (indien gewenst).

Aanbevelingen
Mark Röell, Burgemeester van Baarn:
 “Ik ondersteun de crowdfunding van Scouting Merhula Baarn voor het nieuwe clubhuis van harte en wil u oproepen dat ook te doen
.”
Ton en Maya Meijer-Bergmans, MeyerBergman Erfgoed Groep (eigenaar Paleis Soestdijk):
“Merhula is voor heel veel kinderen en jongeren uit Baarn een plek waar ze samen komen, in de buitenlucht bewegen en daarbij ook nog eens veel leren.”

Voor meer informatie

Over Natuurlijk Netwerken: Ellen van Hattem, 06 20 57 81 29, ellen@hoge-ogen.nl
Over Scouting Merhula en de sponsorpakketten: 035 54 222 11, secretariaat@merhula.nl

Your comment