Stam

Speltak Stam (Roverscouts), vanaf 18 jaar.

De stam komt elke maandagavond van 19:30 tot ongeveer 22:30 bij elkaar in het clubhuis. De activiteiten vinden fysiek plaats, maar soms zijn er ook online opkomsten. Activiteiten die de Stam doet zijn bijvoorbeeld kampvuur maken en tochten lopen. Soms zijn er grotere activiteiten zoals een pretpark, zwembad of kartbaan bezoeken. De Stamleden helpen ook mee met ’t uitvoeren van programma’s van de andere speltakken en leren zo leiding te geven. Kijk voor alle activiteiten altijd in de laatste nieuwsbrief (zie menu). Op de site van Scouting Nederland is achtergrond informatie te vinden over deze speltak.

Opkomsttijden

De normale opkomsttijden zijn op zondag of maandag van 19.30 tot 22.30 uur. Als er afwijkende tijden zijn, staan die vrijwel altijd in de laatste nieuwsbrief (zie menu).
Dat geldt uiteraard ook voor kampjes.
Het is zeer plezierig als je een keer niet komt, dat je dat even meldt aan elkaar.

Aanmelden / en hoe zit het met de privacy van mijn gegevens?

Lees hier svp meer over de inschrijfprocedure en het privacy beleid. Wil je een keertje komen kijken of scouting iets voor jou is? Dan kun je ook de link hierboven gebruiken om je aan te melden.

Contributie

Alles over de contributie vind je via deze link


Kleding

Als je geïnstalleerd wordt als lid van Scouting Nederland bij onze groep dan draag je de scoutingkleding. Voor de installatie dien je daarom een aantal dingen aan te schaffen. In onderstaande tabel geeft een * aan wat verplicht is.
Bij Scoutcentrum Buitenzorg, is een Scoutshop (Amsterdamsestraatweg 51) waar je een bloes kunt bestellen; je kunt ’t ook bestellen op www.scoutshop.nl. :
Onderdeel Prijs (van catalogus van 2021)
stam blouse (brique) * ca. 32,00 euro
installatie teken Scouting Nederland * ca. 2,00 euro
speltakteken Explorers * ca. 2,00 euro
regiobadge* ca 2,00 euro
groepsdas * ca. 17,50 euro
dasring* ca. 2,50 euro
naambandje*

* deze kun je ook op het clubhuis kopen.

Als broek wordt een stevige donkerblauwe spijkerbroek gedragen (b.v. van de Wibra).
Soms zijn blouses tweedehands te kopen bij de leiding.