Clubhuis huren

Het clubhuis is zaterdag 4 september 2021 door brand volledig verwoest. Verhuur is tot nader order niet mogelijk.

Ons clubhuis staat aan de rand van de paleistuin van Paleis Soestdijk. Oorspronkelijk is het gebouwd als kleuterschool voor de prinsessen en daarnaast deed het dienst als clubhuis voor de meisjesgroep Merhula. Het gebouw bestaat uit een welpenlokaal, een scoutslokaal, een materiaalhok, een keuken en een toilet. Aan de buitenzijde is een douche (overdekt, alleen te gebruiken van april t/m oktober), een urinior en een washok met 2 kranen.
We verhuren het clubhuis aan leden van Scouting en aan niet-leden. Studentengroepen zijn helaas niet welkom.
In het gebouw is ruimte voor circa 60 personen overdag, circa 25 personen ’s nachts. Eventueel kan er buiten een groepstent (5x12m) geplaatst worden voor meer slaapplekken.

Het clubhuis was oorspronkelijk een kleuterschool voor de prinsessen.

Beschikbaarheid

In de maanden juli en augustus is het gebouw in principe alleen voor langere periode (meer dan 5 dagen) te huur en anders in overleg.
Voor de beschikbare periodes en een reserveringsaanvraag klik je door naar Scouts Online. Via deze link kun je ook algemene informatie over het clubhuis opvragen.
Bellen met de verhuurder kan ook: tel: 06-24239907

Faciliteiten

Meer over de faciliteiten van het gebouw vind je hier: https://nieuw.merhula.nl/clubhuis/faciliteiten-gebouw/

Tarieven en huurvoorwaarden

 Tarief scouts
 Tarief niet-scouts
 Periode
 € 40
 € 60
 dagdeel
 € 75
 € 100
 hele dag
 € 100
 € 120
 overnachting
 € 450
 € 500
 week

Daarbij geldt:

  1. De huursom is inclusief gebruik van water, gas, elektra en verwarming.
  2. Hier komt bij: de waarborgsom van 100,00 euro.
  3. Na afloop van de huurperiode en controle van het clubhuis zal de waarborgsom worden teruggestort, mits de huurder zich gehouden heeft aan de Algemene Huurvoorwaarden.
  4. De ondertekende huurovereenkomst dient per omgaande geretourneerd te worden aan beheerder en de waarborgsom per omgaande betaald te worden. Pas dan is de huurovereenkomst definitief van kracht. De huursom dient uiterlijk één maand voor huurdatum betaald te zijn. Zonder ontvangst van bovenstaande behoudt de verhuurder zich het recht voor opnieuw te verhuren. 
  5. Is de periode tussen afsluiten van de overeenkomst en de aanvang van de huur korter dan 1 maand dan dient zowel de borg als de huursom per omgaande betaald te worden.
  6. De borg wordt normaliter binnen twee weken na de huurperiode teruggestort.
  7. Met het huren van het gebouw accepteert de huurder de huurvoorwaarden.
  8. Indien de huurder om welke reden dan ook het gehuurde op de afgesproken datum niet aanvaardt, dient hij de verhuurder onmiddellijk in kennis te stellen. Bij annulering binnen twee weken voor het begin van de huurperiode blijft huurder de huursom aan de verhuurder schuldig. 
  9. Begin- en eindcontrole geschiedt door de verhuurder.
  10. Eventuele schade direct melden bij de verhuurder.