Brand clubhuis Merhula

Vanochtend, zaterdag 4 september 2021, werden we opgeschrikt met het ergst denkbare nieuws: ons mooie clubhuis is in vlammen opgegaan. Hoewel we vergevorderde plannen hebben voor nieuwbouw, is dit een groot verlies voor onze vereniging.

We gaan ons best doen zo snel mogelijk een vervangende locatie te vinden en nieuwe spullen aan te schaffen. Vanavond is er op Buitenzorg een bijeenkomst voor ouders en vrijwilligers waarin het bestuur ons zal bijpraten. Verdere informatie volgt via de mail en de groepsapps.

Update 5 september: voorlopig houden we onze opkomsten in het clubhuis van de MKWJ aan de Dillenburglaan 1 in Baarn. Nieuwe kinderen zijn van harte welkom om te komen kijken. Kijk voor aanmelden op de pagina van de speltak. De Explorers (15-18 jaar) houden opkomst bij de EvK, van der Helstlaan 2 in Baarn.

Donatie

Voor het nieuw te bouwen clubhuis hebben we veel geld nodig. Mocht je een bijdrage willen geven, dan kan dat op NL73RABO0341649910 tnv Stichting Merhula Baarn of via onze crowdfundingspagina op Gofund.me.

Meer informatie over de brand vind je op diverse nieuwssites:
Baarnsche Courant
Amersfoortse Courant
Gooi- en Eemlander
Hart van Nederland
NOS
Noordhollands Dagblad

De brand bij het clubhuis van Merhula. Foto: Caspar Huurdeman.
Van het gebouw is weinig meer over. Foto: Scouting Merhula.

Your comment